Tiukkapipoisuuden vastustaja

Referenssit

Täältä löydät valikoidut palat tekemistäni töistä. Mikäli tyylini kolahtaa, jätä tarjouspyyntö.

Ilmesuunnittelu

Ilmesuunnittelu voi sisältää esimerkiksi logon suunnittelun, värimaailman, kuvamaailman ja muut mahdolliset graafiset elementit. Oman ilmeen voi suunnitella yritykselle, tapahtumalle tai vaikka kampanjalle.

Suunnittelu räätälöidään tarpeen mukaiseksi. Katso hinta-arvio ja työkuvaus hinnastosta!

CASTTECH MEDICAL

Casttech Medical myy ja tuo maahan ortopedisia tarvikkeita terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. 
Suunnittelin Casttech Medicalille logon, yritysilmeen, verkkosivut sekä markkinointimateriaalit.

Riversoft ja Jojoba

Riversoft on seinäjokelainen ohjelmistoyritys. Jojoba on Riversoftin kehittämä ohjelmisto, joka on suunnattu erityisesti rakennus- ja siivousalan yrityksille. Jojoballa voidaan hoitaa esimerkiksi yrityksen kirjanpito, työaikaseuranta, varastonhallinta ja inventaario.
Suunnittelin Riversoftille ja Jojoballe logon, ilmeen ja nettisivujen visuaalisen ilmeen. Nettisivujen teknisestä toteutuksesta vastasi Inuit Oy

Logot

Logot suunnittelen yksilöllisesti kuvaamaan yrityksesi identiteettiä. Katso suunnittelupakettien hinnat ja työkuvaus hinnastosta!

Mainokset

Mainokset

Erilaisten mainosten ja markkinointimateriaalien suunnittelu on varsinainen leipälajini. Vuosien varrella olen suunnitellut melko massiivisen määrän lehtimainoksia, esitteitä, julisteita, myymälöiden esillepanomateriaaleja, messumateriaaleja, nettibannereita, somemainoksia, rollupeja… you name it. Tässä muutamia paloja töistäni. 

Jos tarvitset visuaalista markkinointimateriaalia yrityksellesi, jätä tarjouspyyntö tai katso esimerkkihinta hinnastosta!

Verkkosivut

Verkkosivujen suunnittelussa minulla on yhteistyökumppanina Inuit Oy:n Antti, joka vastaa sivujen teknisestä toteutuksesta ja tarvittaessa sisällöntuotannosta minun huolehtiessa visuaalisesta ilmeestä.

Verkkosivujen suunnittelu voi sisältää visuaalisen ilmeen ja sivuston rakenteen ja toiminnallisuuden lisäksi erilaisten visuaalisten elementtien suunnittelua. Jos kaipaat uusia nettisivuja, jätä tarjouspyyntö!

Taittotyöt

Taittaminen on aina ollut suuri intohimoni. Taittamisella tarkoitetaan sitä, että julkaisun tekstit ja kuvat asetellaan niin, että kokonaisuus on tyylikkään näköinen ja mahdollisimman helppo ja miellyttävä lukea.

Taittamiseen kuuluu esimerkiksi julkaisun ulkoasun ja tekstityylien suunnittelu, kuvien käsittely, mahdollisten kuvitusten ja infografiikoiden teko sekä näiden sijoittelu julkaisuun sopivassa suhteessa toisiinsa.

Yleensä taittamisella viitataan lehtien, kirjojen, esitteiden, katalogien tai vuoskertomusten taittamiseen.

Kuvitukset ja infografiikat

Kuvitus on sisältöä visuaalisesti tukeva kuva. Uniikki, laadukkaasti tehty kuvitus kuvapankkikuvien sijaan nostaa hetkessä koko julkaisun arvoa. Kuvitusten suosio onkin ollut viime vuosina ilahduttavasti nousussa.

Kuvitusta suunniteltaessa on tärkeää tietää sen käyttötarkoitus ja toivottu tyyli. Kuvitukset voi toteuttaa joko käsin tai ammattityöhön tarkoitetuilla tietokoneohjelmlla.

Kuvitus voi olla esimerkiksi kirjan kuvitus, informaatiokuvitus (esimerkiksi kartta, ikoni, aikajana, mind map…), taustakuva esimerkiksi nettisivuille tai sisältöä koristava vinjetti.